axelos

axelos

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος σε όλους τους κλάδους ασφάλισης τόσο στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας, όσο και στις Γενικές ασφαλίσεις - αυτοκινήτων, κατοικιών, σκαφών, κ.λπ. σας προσφέρουμε ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων, από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη. Ακόμη είναι δυνατόν να σας προσφέρουμε συνδυαστικές λύσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες επιλογής. Βρισκόμαστε πάντα έτοιμοι να σας προτείνουμε ειδικά προγράμματα - ατομικά ή ομαδικά - «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Υγεία

Ασφαλίσεις και υπηρεσίες υγείας, με ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για πρόληψη, καθώς και για περίθαλψη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή.
Αποταμίευση και επένδυση
Δώστε ώθηση στις οικονομίες σας! Ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των χρημάτων σας  με σκοπό την Αποταμίευση – Επένδυση
Κατοικία
Ασφάλειες κατοικίας που θωρακίζουν και το σπίτι σας και εσάς.
Αυτοκίνητο
Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που σας απαλλάσσουν από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μεγάλου ή μικρού.
Σκάφος Αναψυχής
Ασφαλίστε το σκάφος σας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος  και αρμενίστε τα πελάγη ξέγνοιαστα χειμώνα- καλοκαίρι.
Επιχείρηση
Επιλέξτε μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα  εξειδικευμένων προϊόντων, προγράμματα ασφάλισης που στηρίζουν οικονομικά την μικρή ή μεγάλη επιχείρηση σας ώστε να εξασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία της.
Ασφάλιση Προσωπικού – Ομαδικές Ασφαλίσεις
Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης προσωπικού που προσφέρουν κάλυψη σε κάθε είδους επιχειρήσεις αλλά και σε οργανισμούς, όπως Σωματεία, Συλλόγους, Ενώσεις, κ.λπ., για κινδύνους που έχουν σχέση με τη Ζωή και την Υγεία ή θέματα που αφορούν την Αποταμίευση και τη Σύνταξη.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ασφαλίστε την επιχείρηση σας με μια ολοκληρωμένη οικογένεια εξειδικευμένων προϊόντων που αφορούν όλα τα είδη επιχειρήσεων. Η Groupama Ασφαλιστική, με πείρα και παράδοση στις ασφαλίσεις περιουσίας, στηρίζει οικονομικά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις για να συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία τους, με τα ιδιαίτερα προσιτά σε κόστος προγράμματα.

Η δημιουργία μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματικού χώρου, ανεξάρτητα από τη φύση τους, προϋποθέτουν μεγάλη επένδυση σε χρήμα, χρόνο και κόπο.

Η επιλογή της σωστής ασφάλισης είναι σύμμαχος ηρεμίας γιατί απαλλάσσει από το άγχος απρόβλεπτων δυσάρεστων γεγονότων. Και όχι μόνο! Η σωστή ασφάλιση αποτελεί επιχειρηματική στρατηγική επιλογή για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και την προστασία της επιχείρησης σε περιπτώσεις καταστροφών ή ατυχημάτων.

Η GROUPAMA, προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων για την ασφάλιση επιχείρησης.

Με τα προγράμματα της GROUPAMA, έχετε τη σιγουριά ότι σε μια δυσάρεστη περίπτωση, η GROUPAMA είναι σίγουρα δίπλα σας για να σας βοηθήσει, να αποκαταστήσετε τις ζημιές και να μπείτε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στο σπίτι σας και στη ζωή σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ

Για να αρμενίζετε χειμώνα- καλοκαίρι, ασφαλίστε το σκάφος σας με τα προγράμματα Mare, που σας επιτρέπουν να ζείτε με το σκάφος σας όπως εσείς θέλετε!

Βάσει νόμου (Ν.4256/14) η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης από σκάφη αναψυχής είναι υποχρεωτική.

Σύμφωνα με τους όρους Όρους ασφάλισης Aστικής Eυθύνης από σκάφη αναψυχής ο Ασφαλισμένος καλύπτεται για ατυχήματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ασφάλισης σχετικά με:

 • Απώλεια ή ζημιά σε οποιοδήποτε άλλο σκάφος ή οποιαδήποτε ιδιοκτησία
 • Απώλεια ζωής, τραυματισμό ή ασθένεια που προκλήθηκε πάνω ή κοντά στο σκάφος ή σε οποιοδήποτε άλλο σκάφος
 • Πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης μετά από ατύχημα

Τα ελάχιστα καλυπτόμενα όρια αστικής ευθύνης είναι:

 • Απώλεια ζωής / Σωματικές Βλάβες κατ’ άτομο έως € 50.000.
 • Απώλεια ζωής / Σωματικές Βλάβες ομαδικό έως € 500.000
 • Υλικές Ζημιές έως € 150.000.
 • Θαλάσσια Ρύπανση έως € 150.000.

Επίσης, το υψηλό κόστος αποκατάστασης ζημιών ενός σκάφους είναι πολλές φορές απαγορευτικό, η αντικατάστασή του δε, σε περίπτωση απώλειας μπορεί να είναι και αδύνατη για το μέσο ιδιοκτήτη.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ασφαλίστε το αυτοκίνητο σας με τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Groupama που σας απαλλάσσουν από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.

Η ευρεία γκάμα προγραμμάτων αυτοκινήτου της Groupama προσφέρει λύσεις οικονομικές που ικανοποιούν τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών. Οι υπηρεσίες Anesis αυτοκίνητο της Groupama προσδίδουν επιπλέον προστιθέμενη αξία στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου.

Η Groupama εξασφαλίζει για τους πελάτες της στον κλάδο αυτοκινήτου, επιπλέον παροχές, ανεξάρτητα από κάθε ασφαλιστική αποζημίωση, όπως εκπτώσεις για service ή / και για επισκευές που μπορεί να προκύψουν μετά τον ετήσιο έλεγχο, σε συνεργαζόμενα συνεργεία, σε όλη την Ελλάδα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ασφαλίστε το σπίτι σας μικρό, μεγάλο, απλό, αρχοντικό, νεόκτιστο, παλαιότερο, ιδιόκτητο, νοικιασμένο, γιατί το σπίτι κάθε ανθρώπου είναι τα κάστρο του.

Η κατοικία, ειδικά στην Ελλάδα, είναι συνήθως η μεγαλύτερη επένδυση που κάνουμε. Με την ασφάλισή της προστατεύουμε από μια κακή στιγμή, όχι μόνο αυτά που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και χρήμα αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν - πυρκαγιά, σεισμός, κλοπή, πλημμύρα - μπορεί να προκαλέσουν από μικρές έως και ανυπολόγιστες ζημιές οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο την οικονομική μας κατάσταση όσο και την καθημερινή μας ζωή.

Η GROUPAMA, προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων για την ασφάλιση κατοικίας.

Με τα προγράμματα της GROUPAMA, έχετε τη σιγουριά ότι σε μια δυσάρεστη περίπτωση, η GROUPAMA είναι σίγουρα δίπλα σας για να σας βοηθήσει, να αποκαταστήσετε τις ζημιές και να μπείτε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στο σπίτι σας και στη ζωή σας.

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Επενδύστε με σύνεση και προγραμματισμό του κόπους σας ώστε να αποτελέσουν αργότερα το εχέγγυο για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς αβεβαιότητα και ανασφάλεια…

Όλοι αναγνωρίζουμε τη αξία της αποταμίευσης για την ποιότητα της ζωής μας. Το να αποταμιεύετε συστηματικά κάποια χρήματα, είναι μια σπουδαία συνήθεια η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο, σοβαρό, γεγονός στο μέλλον, να βοηθήσετε τα παιδιά σας να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρίσκεστε στη σύνταξη, να αποκτήσετε ένα υψηλής αξίας περιουσιακό στοιχείο.

Τι σας προσφέρει το Οδός Αποταμίευσης – Επένδυση;

Τεχνογνωσία, αξιοπιστία. Η διαχείριση της επένδυσής σας πραγματοποιείται από τον 1ο διαχειριστή κεφαλαίων στην Ευρώπη, την Groupama Asset Management.

Πολύ υψηλά ποσοστά επένδυσης από τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου και χαμηλά έξοδα διαχείρισης, προς όφελός σας.

Χαμηλό ποσό αποταμίευσης. Με μόνο € 600 το χρόνο, σας δίνεται η δυνατότητα επένδυσης στις διεθνείς χρηματαγορές, προσφέροντάς σας διασπορά του επενδυτικού ρίσκου και πιθανές αποδόσεις μεγάλων επενδυμένων κεφαλαίων.

Αποταμίευση με δυναμική. Σας προτρέπει να αποταμιεύετε τα χρήματά σας για τη δημιουργία ενός σημαντικού κεφαλαίου σε βάθος χρόνου, εξασφαλίζοντάς σας τη δυνατότητα εκμετάλλευσης των ευκαιριών της αγοράς.

Ευελιξία στη διαβάθμιση του επενδυτικού ρίσκου. Τοποθετείστε ανάλογα με το επενδυτικό σας προφίλ.

Ευελιξία στη διάρκεια της επένδυσης. Τοποθετείστε ανάλογα με τις ανάγκες σας, τον οικονομικό σας προγραμματισμό και τις διακυμάνσεις των αγορών.

Εξομάλυνση των διακυμάνσεων που παρουσιάζουν οι αγορές, μέσω των τακτικών καταβολών σας που επενδύονται σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.

Ευελιξία αλλαγής επένδυσης χωρίς κόστος. Σας παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής του επενδυτικού σας προσανατολισμού οποτεδήποτε, με στόχο τόσο την καλύτερη δυνατή απόδοση των κεφαλαίων σας, όσο και τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία από πιθανές οικονομικές κρίσεις σε τοπικό και Διεθνές επίπεδο. Οι 3 πρώτες μετατροπές ετησίως γίνονται δωρεάν.

Έκτακτες καταβολές. Πέραν των πάγιων καταβολών σας, μπορείτε μετά το τέλος του 3ου χρόνου να ενισχύετε τον λογαριασμό σας με επιπλέον ποσά.

Εξαγορά. Μετά το τέλος του πρώτου χρόνου μπορείτε να ρευστοποιήσετε το συμβόλαιό σας.

Προστασία προγραμματισμένων καταβολών. Σας προστατεύει σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής των καταβολών σας, λόγω ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα. Το συμβόλαιό σας συνεχίζει να πληρώνεται από την εταιρεία μας μέχρι τη λήξη του.

Εξασφαλίζει τα αγαπημένα σας άτομα σε περίπτωση ατυχούς γεγονότος (απώλειας ζωής) παρέχοντας τους και κατά τα πρώτα χρόνια της επένδυσης που το κεφάλαιο δεν έχει ακόμη αποδώσει, εγγύηση ενός ελάχιστου ποσού.

Τακτική ενημέρωση για την πορεία της επένδυσης σε ετήσια βάση μέσω ενημερωτικής επιστολής και από τον ημερήσιο οικονομικό τύπο.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής, έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες σε μια οικογένεια, η οποία για να καλύψει τις ανάγκες της, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Οι προτεραιότητες μιας οικογένειας, εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμία. Παρακάτω, αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες ανάγκες που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής.

 • Προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες
 • Τρέχοντα έξοδα
 • Κάλυψη τελευταίων εξόδων
 • Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
 • Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
 • Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
 • Υποχρεώσεις προς τρίτους
 • Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά

Η ασφάλεια ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Η φροντίδα της υγείας είναι για σας προτεραιότητα; Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες προγράμματα υγείας, που σας παρέχουν ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για την πρόληψη, και την περίθαλψη σας νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή.

 • Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
 • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
 • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
 • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
 • Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
 • Μπορείτε να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Προνοείστε για την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων σας ! Σάς προσφέρουμε τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλισης στον Κλάδο Μεταφορών. Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών σας παρέχεται η προστασία που χρειάζεστε από τυχόν ζημιογόνα γεγονότα και επιτρέπει σε εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Με συνέπεια και ευελιξία, τα προγράμματα μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας για να μπορείτε εσείς να πραγματοποιείτε τις μεταφορές σας - σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο - χωρίς φόβους και ανασφάλειες..

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Τα προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης προσωπικού προσφέρουν κάλυψη σε κάθε είδους επιχείρησης αλλά και σε οργανισμούς, όπως Σωματεία, Συλλόγους, Ενώσεις, κ.λπ., για κινδύνους που έχουν σχέση με τη Ζωή και την Υγεία ή θέματα που αφορούν την Αποταμίευση και τη Σύνταξη.
Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί έναν ιδιαίτερο κλάδο Ασφάλισης, ξεχωριστό τόσο από αυτόν της κοινωνικής ασφάλισης όσο και από αυτόν της ατομικής. Η Ασφαλιστική φιλοσοφία είναι βασισμένη πάνω στους τρεις άξονες (κοινωνική, ατομική, ομαδική ασφάλιση) οι οποίοι δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας για το άτομο απέναντι σε τυχαία γεγονότα που αφαιρούν το αίσθημα της ασφάλειας. Η Ομαδική Ασφάλιση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το άτομο διότι έρχεται να συμπληρώσει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης και να επεκτείνει την προστασία της σε τομείς στους οποίους οι κρατικοί οργανισμοί κοινωνικής πολιτικής δεν συμμετέχουν.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

call

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

693 463 6928

210 211 6964