ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ασφαλίστε την επιχείρηση σας με μια ολοκληρωμένη οικογένεια εξειδικευμένων προϊόντων που αφορούν όλα τα είδη επιχειρήσεων. Η Groupama Ασφαλιστική, με πείρα και παράδοση στις ασφαλίσεις περιουσίας, στηρίζει οικονομικά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις για να συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία τους, με τα ιδιαίτερα προσιτά σε κόστος προγράμματα.

Η δημιουργία μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματικού χώρου, ανεξάρτητα από τη φύση τους, προϋποθέτουν μεγάλη επένδυση σε χρήμα, χρόνο και κόπο.

Η επιλογή της σωστής ασφάλισης είναι σύμμαχος ηρεμίας γιατί απαλλάσσει από το άγχος απρόβλεπτων δυσάρεστων γεγονότων. Και όχι μόνο! Η σωστή ασφάλιση αποτελεί επιχειρηματική στρατηγική επιλογή για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και την προστασία της επιχείρησης σε περιπτώσεις καταστροφών ή ατυχημάτων.

Η GROUPAMA, προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων για την ασφάλιση επιχείρησης.

Με τα προγράμματα της GROUPAMA, έχετε τη σιγουριά ότι σε μια δυσάρεστη περίπτωση, η GROUPAMA είναι σίγουρα δίπλα σας για να σας βοηθήσει, να αποκαταστήσετε τις ζημιές και να μπείτε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στο σπίτι σας και στη ζωή σας.

call

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

693 463 6928

210 211 6964