Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος σε όλους τους κλάδους ασφάλισης τόσο στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας, όσο και στις Γενικές ασφαλίσεις - αυτοκινήτων, κατοικιών, σκαφών, κ.λπ. σας προσφέρουμε ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων, από την πιο οικονομική μέχρι και την πιο πλήρη. Ακόμη είναι δυνατόν να σας προσφέρουμε συνδυαστικές λύσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες επιλογής. Βρισκόμαστε πάντα έτοιμοι να σας προτείνουμε ειδικά προγράμματα - ατομικά ή ομαδικά - «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Υγεία

Ασφαλίσεις και υπηρεσίες υγείας, με ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για πρόληψη, καθώς και για περίθαλψη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή.
Αποταμίευση και επένδυση
Δώστε ώθηση στις οικονομίες σας! Ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των χρημάτων σας  με σκοπό την Αποταμίευση – Επένδυση
Κατοικία
Ασφάλειες κατοικίας που θωρακίζουν και το σπίτι σας και εσάς.
Αυτοκίνητο
Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που σας απαλλάσσουν από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μεγάλου ή μικρού.
Σκάφος Αναψυχής
Ασφαλίστε το σκάφος σας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος  και αρμενίστε τα πελάγη ξέγνοιαστα χειμώνα- καλοκαίρι.
Επιχείρηση
Επιλέξτε μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα  εξειδικευμένων προϊόντων, προγράμματα ασφάλισης που στηρίζουν οικονομικά την μικρή ή μεγάλη επιχείρηση σας ώστε να εξασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία της.
Ασφάλιση Προσωπικού – Ομαδικές Ασφαλίσεις
Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης προσωπικού που προσφέρουν κάλυψη σε κάθε είδους επιχειρήσεις αλλά και σε οργανισμούς, όπως Σωματεία, Συλλόγους, Ενώσεις, κ.λπ., για κινδύνους που έχουν σχέση με τη Ζωή και την Υγεία ή θέματα που αφορούν την Αποταμίευση και τη Σύνταξη.

 

call

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

693 463 6928

210 211 6964